Posted on

518BHP ZAROOQ SANDRACER 500GT Teljesen kitett

A ZAROOQ MOTORS SANDRACER 500GT-Az Egyesült Arab Emírségek székhelyű producerének kísérlete egy elegáns kupé és egy nehéz homokrobbanó terepjáró integrálására-ma már a termelés, gyakorlatilag két év, gyakorlatilag két év a 2015 -ös Abu Dhabi Grand Prix utáni előzetes kitettségétől.
• A legjobb új járművek 2017 -re
Abban az időben a Zarooq finomhangolta a formatervezést, míg egy új motor helyettesíti a korábban beillesztett V6 rendszert.
5

Ez egy középmotoros, hátsókerék-meghajtású jármű, 6,2 literes V8-mal, 518 lóerővel, valamint 660 nm nyomatékkal. Az energiát a hátsó kerekekhez egy ötfokozatú szekvenciális sebességváltón keresztül biztosítják. A radikális karosszéria szénszálból készül, tehát mindössze 1200 kg súlyú.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény erős lesz az úton, azonban ez még nem minden – a tipp a névben van. A Sandracer-et szintén a sivataghoz fejlesztették ki, tehát terepjáró fókuszált felfüggesztést tartalmaz, két kirándulási magassággal, hatalmas gombócos gumiabroncsokkal, valamint versenykötegekkel, valamint egy teljes beépített tekercs ketrecel.
5

De ez nem teljesen lecsupaszított versenyző, mivel szintén közúti használatra utal. Belül felfedez egy LCD SCEEN-t, hangszórórendszert, légkondicionálást, valamint akár egy csészet, míg a kézzel varrott bőr belső teret Mansory készíti.
A Zarooq a korlátozott kiadású szuperkocsi-cum-dűne-buggy 35 egységének fejlesztését és 35 egységének fejlesztését tervezi, a legelső ügyfelekkel most már sorban. A költségek 450 000 USD -tól kezdődnek, ami körülbelül 350 000 fontnak felel meg.
Dubai egy homokos versenyző terepjáró kupé lenne? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *