Posted on

Az új Hyundai i10 árképzését bejelentették

Az új Hyundai i10 árai kiderült – egy olyan autó, amelyet a Hyundai szupermini -ként ír le egy városi autócsomagban. Az árak 8 345 £ -tól kezdődnek, és 10 495 fontra emelkednek.
Az I10 ötajtós no-Frills öt ajtója volt a Nagy-Britannia utakon, mivel ez lett a legnépszerűbb autó, amelyet három évvel ezelőtt vásároltak a Scrappe rendszerben. Fantasztikus 110 000-et váltottak el, mert 2008-ban indultak, így a Hyundai legkeresettebb modellje az Egyesült Királyságban.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A meglévő tulajdonosok megdöbbenthetnek, amikor megtanulják az új felnőtt I10 -et – amely a 2000 font összegű kaparási engedmény 4995 fontból származik – 8 345 GBP -től kezdődik, amikor januárban eladásra kerül. Az ár megegyezik a kimenő móddal, és a Hyundai azt állítja, hogy az új i10 fokozott hely, minőség és még sok más felszereléssel büszkélkedhet.
• Hyundai i10 prototípus áttekintés
Két benzinmotor lesz kapható a bevezetésből, amelyek tartalmaznak egy 65 lóerős 1,0 literes három hengeres motort és egy sokkal erősebb 85 lóerős 1,2 literes benzinmotorot. Ez utóbbi várhatóan az eladások kb. 40 % -át teszi ki. Ugyanazok a motorok megtalálhatók a Kia Picanto -ban is, amellyel az i10 megosztja platformját.
A burkolat szintje S, SE és Premium alkotja, és olyan standard berendezéseket tartalmaz, mint például a központi reteszelés, az elektromos első ablakok, az USB bemenet, a nappali futófény, az állítható kormánykerék és a hat légzsák. A középkategóriás SE modellek további, távoli központi reteszelést, elektromos hátsó ablakokat, elektromos fűtött ajtó tükröket, testfestékű ajtófogantyúkat és tükröket kapnak. A SE kivitelben szereplő modellek ára 9 292 £ -ról, és 10 495 fontra emelkedik, ha az automatikus sebességváltót választja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *