Posted on

A Wayray Hololraktor Ride üdvözlési koncepciója bemutatja a fejlett kibővített valóság technikát

A Wayray svájci technológiai cég bemutatta Hololraktor koncepcióját, egy teljesen elektromos úti üdvözlő eszközt, amely fejlett kibővített valóság (AR) technológiát tartalmaz.
A 4,4 méter hosszú, három üléses EV hagyományosan meghajtható, vagy távolról kell kísérletezni a fedélzeti 5G internetkapcsolatnak köszönhetően, és az AR rendszere körül fejlesztették ki, amely a cég szerint a felhasználók tartalmát kínálja.

Új 2022-es mobilizálja a limuzinot, amelynek középpontjában az autómegosztás fókuszál

Wayray szerint a holograktort úgy építették, hogy „kiemelje az áttörő holografikus technológia érlését”. Ennek eredményeként az autó üvegezése magában foglalja az AR Tech -t, az ablaküveggel, amely a kibővített valóság fedését mutatja.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A rendszer hardverét az autó tetőjén lévő burkolatban helyezik el, úgynevezett „garnélarák”, beleértve a hátsó utas holografikus rendszerét. Az első utasok kivetítői a műszerfalon vannak elhelyezve.
A koncepció kialakításához elengedhetetlen a 2+1 üléses elrendezés trón stílusú hátsó üléssel. A Wayray alapítója, Vitaly Ponomarev, az autó leleplezésénél azt mondta: „Ez a történelem első autója, amelyet a tartalomfogyasztás és az interakció, valamint a holografikus üvegezés körül fejlesztettek ki.
“Ez egy olyan autó, amelyet kifejezetten a Zoomers számára fejlesztettek ki, azok számára, akik játszani akarnak, és tartalmat akarnak létrehozni és fogyasztani.”
A szokatlan, egy hátsó ülés elrendezését olyan adatok ihlette, amelyek azt mutatták, hogy a márka szerint az Uber-utazások sokkal több mint 80 % -a egy személyt hordoz. A Ponomarev hozzátette, hogy „az ötlet az, hogy az Uber Black, az Uber SUV vagy az Uber Hololraktor választhat, és ha a holológot választja, akkor az utazást a szponzorált tartalom támogatja, tehát az ár sokkal alacsonyabb lesz.
20

„Minden funkciót és tervezési témát az AR holográfia vezérel, beleértve a garnélarát is. A hátsó utasnak ki kell néznie a szélvédőből, ezért a sofőr és az első ülések utasjai a lehető legnagyobb mértékben el vannak helyezve. ”
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *