Posted on

Köszönj az 1800 lóerős Corbellati rakétának

, ha azt hitte, hogy Pagani fejlesztette ki a legritkább és a legkülönlegesebb olasz szuperkocsikat, a Hinj újra. Ez a Corbellati rakéta, egy új hiperkocsi, amelyet úgy terveztek, hogy a végső teljesítményt biztosítsa. Az olasz gyártó a 2018 -as genfi ​​autókiállítást felhasználta az új modell bemutatására, amely néhány komoly jelentős számot tartalmaz annak érdekében, hogy a gyártó kijelenti, hogy „a világ leggyorsabb hiperkocsija”.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ebből a célból az autók és a teherautó 9,0 literes iker-turbó, négy-CAM V8-mal van felszerelve, deklarált 1800 lóerővel, valamint megdöbbentő 2350 nm nyomatékkal. Egy ilyen monumentális hatalommal számíthat arra, hogy óriási előadásokkal büszkélkedhet, ám jelenleg az autó teljesítményére egyetlen utalás a Corbellati biztosítási igénye, miszerint az autó aerodinamikája úgy van kialakítva, hogy „500 km/h feletti sebességgel” képes megbirkózni. – Ez 311 mph.
• Genfi Autókiállítás 2018: Hírek
Corbellati kijelenti, hogy a rakéta lekerekített szénszálas karosszériája optimalizálva van annak biztosítása érdekében, hogy az autók és a teherautók nagy sebességgel állandóak legyenek, valamint az autók és teherautók hosszú alacsony profilja a csonkított hátsó végével határozottan kiemelkedik.
További műszaki részletek közé tartozik a szénszálas alváz, valamint a kettős Wishbone felfüggesztés a fedélzeti lengéscsillapítókkal és a légrugókkal. Mindezt az energiát a hátsó kerekekhez egy hatsebességű sebességváltó segítségével (nincs megerősítés arról, hogy kézikönyv vagy autó), valamint korlátozott csúszás-differenciál állj meg.
A Corbellati nyilatkozatában egy hiperkocsi létrehozására törekszik, amely „egyedi előadással és egyedi kialakítású, akárcsak egy ékszer”. A rakéta a „A világ leggyorsabb útja”, valamint az „Elegancia és a technológia egyesülése”.
Hogyan tetszik a Corbellati rakéta lehetőségei a 300 mph repedésére? Helyezze a fogadásait a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *