Posted on

„Az elektromos járművekre való váltáshoz szükséges autósok támogatása semmi esetre nem esik”

A félidőben az új autó értékesítési játékában 2021-ben játszanak ki Nagy-Britanniában. Az elem és az autó-ellátási kérdések ellenére , valamint néhány más, a Covid-hez kapcsolódó nehézségeket, valamint a bizonytalanságokat, sokkal több mint 900 000 járművet regisztráltak az Egyesült Királyságban eddig. Az egyének, a vállalatok, a mi országunk, valamint más járműgyártó nemzetek, amelyek hosszú módszert tartanak a pánik előtti normalitástól, valamint a bizalmat, az Egyesült Királyság közel egymillió regisztrációját az első hat hónapban, majd az év végéig kétmillió lehetségesnek tűnik. Nagyon átkozottul kiváló számomra.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A január -júniusig regisztrált 10 új járműből csaknem egy -egy Volkswagen jelvényt használ, így a márkát az értékesítési bajnokság vitathatatlan elsődlegessé teszi. A testvér Marque Audi a harmadik, a BMW negyedik, valamint a Mercedes ötödik. Csak a Ford, a második helyen, ellenállást alkalmaz a német márkák májusában az öt legjobban. A Vauxhall, a Toyota, a Kia, a Nissan, valamint a Land Rover ebben a sorrendben a Top 10 többi részét tartalmazza. Akkor jöjjön Peugeot, Skoda, Hyundai, Volvo, Seat és Mini.

A plug-in járműtámogatás 2500 £ -ról 1500 fontra csökken

Tehát ez négy német cég, egy amerikai, három brit, két koreai, japán pár, plusz egy francia, cseh, svéd és spanyol üzlet, mindegyik számtalan járművet árusít az Egyesült Királyság vásárlói számára a 2021 -es első felében. További hatalmas játékosok ilyenek. Mint a Citroen, a Renault, a Honda -nak és a Jaguarnak ideálisnak kell lennie, azonban nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *