Posted on

A Facelift Mercedes C-osztályának előtti búcsú a Nightfall Edition

a Mercedes új speciális kiadású díszítést mutatott be a C-osztály számára, amelyet a szalonon, a birtokon, a kupéban, valamint a Cabriolet Body Styles-en kínálnak. A BMW 3 sorozatú riválisa ebben a hónapban később.
Az Nightfall Edition elnevezésű új autók nem a nemrégiben nemrégiben facewelfutott autón alapulnak, hanem a kifutó különlegességek, mielőtt a frissített C-osztály júniusban érkezik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb ügyvezető szalonok eladó 2018
A speciális éjszakai fickó burkolat elsősorban az AMG vonalon alapul, amelynek fekete hamu fa díszítése van, egy lapos alsó AMG kormánykerék mellett. A sportos megjelenésű AMG Line Bodykit szintén fel van szerelve, hogy némi AMG vizuális vonzerőt biztosítson.
A recept változásai közé tartozik a porral bevont Matt Black Wheels, akár a 18 hüvelyk, akár az öt, a tervezésben, vagy a 19 hüvelykes multispoke, valamint az AMG márkájú. A szárny tükör burkolata is fekete, míg a fekete grafika, valamint a szén hátsó ajak spoilerei a kupéhoz, valamint a kabriolet autókhoz vannak felszerelve. Csak három festék színválasztékot kínálnak – Iridium ezüst, szelenit szürke vagy obszidián fekete.
Mivel az Nightfall Edition Automobiles a negyedik generációs C-osztály kimenő változatán alapul, és elmulasztják a frissített autó felülvizsgált külső stílusának részleteit, a frissített infotainment-t, valamint az új motorokat.
Amikor a friss C-osztály a jövő hónapban eltalálja a bemutatótermeket, egy új, 10,25 hüvelykes központi képernyő hagyományos illeszkedés lesz, teljesen digitális tárcsákkal a lehetőségek listáján is. A motorháztető alatt az E-osztályból származó új 2,0 literes AM654 négyhengeres turbó-turbóanyag szintén kapható, plusz egy 1,5 literes benzin 48 V enyhe hibrid segítséggel.
Olvassa el még többet az új Mercedes C-osztályról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *