Posted on

„A Vietnam Vinfast még jobb lehet, mint Korea Kia”

A fülbemászó egy béllyel is tévednek, de a gyakran ismételt állítás, amely a „A belső égésről a tiszta elektromos autókra való váltáshoz kapcsolódik, a legnagyobb a legnagyobb Gyanítom, hogy az autóipar történetében valaha is változás ”nem megfelelő.
Ha valóban tudnia kell, hogy mi volt a legnagyobb fejlesztés (és még mindig van), az utóbbi 100 plusz évi autóépítésben itt van a válasz-Ázsia.

Az új Vinfast VF E35 Electric SUV tesla modell riválisként mutatkozott be

Az 1970 -es években az első ázsiai autógyártó – Japán – megtörte az Európa/Észak -Amerika „kartelljét” azáltal, hogy a vásárlókat olyan modellekbe kísértette, amelyek sokkal több bummot használnak a dollárért és a jobb minőségükhöz. Egy -két évtizeddel később Dél -Korea – még kisebb ország, sokkal kevesebb ember – szintén elindította magát az Export Automobile gyártójaként. Kína szomszédos Kína is ugrott a szalagkocsira. Eredmény? Az utóbbi években a trió átfogóan megtisztította azáltal, hogy a világ autóinak sokkal több mint felét építette fel, ezáltal az ázsiaiak vitathatatlan, érinthetetlen világbajnokokká váltak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

De ki és mi az Ázsiában a következő nagy dolog? Egy értelemben egy ilyen ország már létezik. India, de problémája van abban, hogy (ellentétben a domináns „Big 3” -val, aki például a globálisan elismert és kívánatos Toyota, Hyundai és Mg jelvényeket visel, és exportálható autóképeket). Az indiánok nem rendelkeznek adattáblákkal, hogy a világ világának a világának, hogy a világok a világok számára A bemutatótermek vágyakoznak. Legalább egyelőre a TATA vagy a Hindustan-bailged autók nem vágnák meg a nyugati bemutatótermekben. Hasonlóképpen, Indonézia, Malajzia és Thaiföld évente több százezer autót építenek, de olyan otthoni márkák is elvesznek, amelyek a tengerentúlon elég sok vásárlót vonzanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *