Posted on

Az új, 2018 -as Audi S7 azonosított a Nurburgringben

, miután a múlt hónapban először azonosítottuk az új Audi A7 tesztelést, úgy tűnik, hogy a Hot S7 is az útra ütközik, és 2018 -ban felkészült a megjelenésre.
Láthatjuk, hogy a hagyományos A7 -hez hasonlóan a Performance verzió kialakítása is evolúciós lépést tesz a jelenlegi autóból, ahelyett, hogy átírná a szabálykönyvet. A kanyargós tetővonal és az izomprofil többnyire ugyanaz, bár egy sokkal népszerűbb első rács nyilvánvaló. Általában finom Audi stílusban csak a quad kipufogócsövek és a nagyobb kerekek adják el az autót, mint a melegebb S7.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb teljesítményű autók és teherautók, amelyeket most vásárolhatnak
11
Az adsclose erről a hirdetésről

Mint sok új Audis, a belső terek várhatóan a legjelentősebb ugrást fogják előrelépni. Nem látjuk a márka következő generációs virtuális műszerfalát, amíg az új Audi A8 idén el nem indul, de az A7 és az S7 várhatóan az autó technológiájának nagy részét felhasználja, beleértve a Haptic visszajelzést az érintőképernyő rendszerhez.
Nagyon keveset tudunk arról, hogy mit várhatunk el a bőr alól, de az A7 -nek át kell váltania az Audi új MLB EVO platformjára, ami továbbfejlesztést eredményez a belső térben, de egy könnyebb kerbsúly is. Ennek eredményeként valószínű, hogy az S7 áthelyezheti az iker-turbófeltöltött V8-ról a 2,9 literes V6 motorra, amely a következő évben debütál az R8-ban. A teljesítmény ennek eredményeként 500bhp módszert okozhat.
Várja az Audi S7 érkezését? Tudassa velünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *