Posted on

A Lexus Es Saloon a 2022-es

alváz-, tech és stíluscsípéseket kap az ES szalon arcmaszkált változatát az Európai Market számára, miután bemutatta a márka BMW 5-es sorozatának és a Mercedes E-osztályának frissített változatát Az április Sanghaji Autószalonon.
A frissített ES az Egyesült Királyságban értékesíthető, ára 35 905 font, és stílus-, technológiai és alvázfrissítések keverékével érkezik.

Lexus ES vs BMW 5 sorozat VS Volvo S90

Az ES alváza nagyjavítással érkezik, köszönhetően az új nadrágtartóknak a hátsó lámpákhoz és a frissített lengéscsillapítókhoz. A társaság szerint a változások kissé kényelmesebbé és kissé kiszámíthatóbbá tették a szalonot-különösen akkor, ha a nagysebességű sávokat az autópályán végzik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Lexus megcsinálta az autó fékrendszerét is, felszerelve egy nagyobb fékpedálpadot és extra merevítést a tartó körül, hogy csökkentse a rezgéseket, amikor a pedál megnyomja. Az ES elektronikus fékrendszerének paramétereit szintén újrakalibráltuk.
A technológiai fronton van egy új pár digitális oldalsó tükrök és egy új, 12,3 hüvelykes infotainment rendszer. Az előbbi opcióként érhető el a Takumi zászlóshajó modelljén, míg az utóbbi minden SAT-NAV-val felszerelt ES-ben hagyományos.
Az ES már elérhető új „háromszemű” LED-es fényszórókkal is, amelyek a Takumi zászlóshajó modelljén hagyományos és a felállás többi részén opcionálisak. Fel vannak szerelve a Lexus Bladescan adaptív, magas gerenda-technológiájával, amely egy gyorsan forgó tükörrel összpontosítja a fénysugarat, és egy nagyobb látási mezőt biztosítson a mártott lámpák használatakor.
10

A Lexus néhány csípést tett az ES sofőr támogatási technológiájához is. Az ütközés előtti rendszere napközben felfedezheti a kerékpárosokat, és megszerez egy kereszteződési fordulatú segédrendszert, amely felfedezheti az autó előtti autókat és gyalogosokat, amikor a sofőr kereszteződésgé válik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *