Posted on

A Mercedes S63 AMG Coupe kiderült

Ez a Mercedes S63 AMG Coupe, a már sportos S-osztályú kupé melegebb verziója, és ezt hivatalosan egy privát rendezvényen mutatták be a New York-i Motor Show előtt, mielőtt elmentek Értékesítés az év végén.
A CL63 AMG helyettesítésére épített energia ugyanabból az 577 lóerővel, 5,5 literes iker-turbó V8-ból származik, amelyet az S63 AMG szalonban találtak, 900 nm-es nyomatékot fejlesztve. A Mercedes hét sebességű sebességváltó automatikus doboza elküldi ezt az energiát a hátsó kerekekhez-a vásárlók a 4Matic négykerék-meghajtó rendszert is választhatják.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Amellett, hogy az elődje felett extra 40 lóerő, az S63 AMG Coupe 65 kg -os könnyebb, a Mercedes pedig 1,995 kg -os KerbWeight -t állít. A súlymegtakarítás többnyire számos könnyű építési technikához vezet, beleértve az alumínium elülső végét és a külső bőrt, valamint az új AMG ötvözeteket és a finomított lítium-ion akkumulátort.
A hátsó meghajtású kupé 4,3 másodperc alatt 0-62 mph-os sprinttel foglalkozik, míg a négykerék-meghajtó verzió 3,9 másodperc alatt érkezik. A Mercedes minden modellnél 27,9mpg és 27,4 mpg gazdaságot igényel. A legnagyobb sebesség elektronikusan 155 mph -ra korlátozódik.
Ha a felülvizsgált teljesítményhatárok nem voltak elegendőek, a sofőr beállításától függően az S63 AMG Coupe szintén másképp hangzik, köszönhetően a hátsó hangtompítók automatikus „logika-ellenőrzött” kipufogócsereinek. Kontrollált hatékonysági módban a szárnyak bezártak maradnak, és lecsökkentik a V8 morgását. Válassza a Sport vagy a Kézikönyv lehetőséget, és a szárnyak hamarabb kinyílnak, és sokkal durvabb kipufogógáz -jegyzetet adnak.
A Mercedes forró új kupéja szintén az első gyártó autó, amely a vásárlók számára egy innovatív görbe döntési funkciójának lehetőségét kínálja, amelyben a Mercedes azt állítja, hogy a kupé „a motoros vagy síelőhez hasonló módon hajlítható”. A rendszer aktív 19 mph és 112 mph között, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy sokkal kényelmesebb vezetési élményt nyújtson az utasok számára. A hagyományos kupéhoz hasonlóan a Magic Body Control rendszer is alapvető.
A hivatalos árképzést közelebbről teszik közzé az autó indításához, de az S63 AMG lesz a legdrágább modell a sorozatban – várható, hogy az árak körülbelül 110 000 fontotól kezdjenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *