Posted on

Új Volkswagen Arteon: Az Egyesült Királyság bevezeti a költségeket, valamint a

kitett specifikációkat, a Volkswagen feltárta az Egyesült Királyság bevezetését, valamint a vadonatúj Arteon-a cég új zászlóshajója, valamint a BMW 4-es sorozatú GRAN Coupe riválisának.
A megrendelési könyvek most nyitva vannak, az Arteon ára 34 305 £. A belépő szintű költségek végül azonban 30 000 fontra csökkennek, az olcsóbb, alacsonyabb teljesítményű modellek bevezetésével. Az Egyesült Királyság vásárlóit két vágóvonal-kifinomult és R-line-használják, míg egyelőre három motorválasztást kínálnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A Volkswagen Arteon nagyon első meghajtó: a VW új zászlóshajója, mint a karcolás?
Ebben a 34 305 font költségcímkében a vásárlók 2,0 literes dízelolajjal kapnak 148 lóerővel, kifinomultsággal, egy hét sebességű DSG sebességváltóval párosulva. Sokkal erősebb 2,0 literes TDI motor, 237 lóerővel, DSG sebességváltóval, valamint 4Motion teljeskerék-meghajtással 39 170 GBP-től, míg a bevezetésnél a sole benzin 38,755 fontból származik. Ez egy turbófeltöltéssel ellátott, 2,0 literes négyhengeres, 276 lóerővel, valamint DSG sebességváltóval, valamint négykerék-meghajtással is felszerelve.
Idén később, belépő szintű autókat és teherautókat kapunk a VW új, 1,5 literes TSI benzinmotorjával, 148 lóerőre hangolva, valamint hatsebességes kézikönyvvel vagy hét sebességű DSG-vel. A DSG sebességváltóval ellátott 187 lóerős 187 lóerős 2,0 literes TSI benzint szintén hozzáadjuk.
A dízelfajta növekszik egy belépő szintű, hatsebességes kézikönyv sebességváltó-választással a 148 lóerős 2,0 literes TDI-n. Az R-Line Trim-ben lévő autók és teherautók mindegyike 785 font összegű prémiummal rendelkezik.
Új Volkswagen Arteon: Friss VW stílusú nyelv
A VW Group MQB platformján ülve a 4862 mm hosszú Arteon a VW fajta többi részéből kiemelkedik, köszönhetően egy új stílusnyelv, amelyet a Sport Coupe koncepció, amelyet a 2015 -ben a Genfi Autószalonon mutattak be. Az autó teljes elülső végét sapkázza, belemerül a kerékkékbe, és kielégíti az új LED -es fényszórókat. Maguk a lámpák könnyedén része a széles, vízszintes rácsnak – a Volkswagen stílusú stílusok sokkal elterjedtebbek lesznek a következő generációs modellekben.
28

Az ötajtós kupé tetővonala párosul egy erős karaktervonalas, amely a fényszóróktól a hátsó lámpákig fut, és egyértelmű hordozást eredményez az autó hátulja felé. A hátsó rész körül az új vízszintes LED-es hátsó lámpákat egy kis ajak spoiler alá helyezik a nyílás fedelére, amely ugyanolyan megnyílik, mint egy 563 literes csomagtartó.

Új Volkswagen Arteon: Belső és technológia
A kabinban a legszembetűnőbb funkció a hosszú vízszintes levegőszentű, amely a műszerfal szélességét nyújtja, hasonlóan a Passatban felfedezetthez. Csatlakozik egy alacsony profilú környezeti megvilágító szalaggal, amely az első ajtókba egyesül, hogy előzetesen előállítsa a kókuszált érzetet. Három ülőhelyet fedeznek fel a hátsó részben, 1016 mm -es lábtérrel az utasok számára. Hajtsa le őket, és 1557 literes csomagtartót eredményez. Az Egyesült Királyság autók és teherautók alapkivitelben kapnak Nappa bőr kárpitozást.
28

A tech szempontjából az Egyesült Királyság vásárlói részesülnek a Volkswagen számára, aki úgy dönt, hogy az Arteont csak két magas specifikációs szinten kínálja. Alapvetően egy nyolc hüvelykes érintőképernyő, a SAT-NAV-val minden autóban szerepel, míg a 12,3 hüvelykes digitális műszer képernyő szintén szerepel. Egy nagyobb, 9,2 hüvelykes PRO központi infotainment képernyő gesztuskezeléssel készíti a Választási listát.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Partnerség

Kínálnia kell az autóját?
Keresse meg a legfinomabb ajánlatát több mint 4000 márkakereskedésből, valamint további 1000 fontért ajánlatot. Olyan egyszerű.

Adja el a hordozott ‘kiváló’Trustpilot -ot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *