Posted on

Az Egyesült Királyság fizetési mérföldönkénti utak díja a tehergépjárműveknek

javasolta a kormány a HGV-k számára egy mérföldenkénti közúti töltési rendszert, mivel a miniszterek arra törekszenek, hogy ösztönözzék a fuvarozókat az Egyesült Királyság úthálózatának leghatékonyabb felhasználására. –
A Radio 4 -en beszélt Chris Grayling átadási pap, nem pedig a HGV -sofőrök büntetése, a megtett távolságon alapuló tehergépjárművek, valamint a használt útfajták, egyenlő versenyfeltételeket eredményeznek a külföldi szállítmányozó cégekkel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

“A fuvarozóink gyakran morognak, hogy egy kontinentális teherautó rendelkezésre áll egy alsó feladat dízelolajjal teli tárolótartóval, számos napot tölt az országban, ismét elmúlik, és semmit sem fizet az utak felhasználása felé”, Grayling, Grayling. mondott.
• A sofőr nélküli teherautók ellenőrizni kell az Egyesült Királyság utakon
“Már van olyan rendszerünk, amely korlátozott hozzájárulást nyújt, ám most konzultálunk az iparral.”
A HGV közúti árképzéssel kapcsolatos konzultációt egy átutalási osztály (DFT) dokumentumban határozza meg, amely hangsúlyozza a kormány szándékát, hogy „ne gyűjtsön sokkal több pénzt a fuvarozóktól”, azonban a „szélesebb körű kormányzati célok jobb támogatása”, például a AIR javítása minőség.
Az átadási titkár, aki eltávolította a járművek bármilyen lehetséges fizetési mérföldönkénti töltési rendszerét, nem jött „a belátható jövőben”. Az elektromos járművek népszerűségének növekvő népszerűsége azt jelzi, hogy az üzemanyag -feladatból származó nyereség valószínűleg ősz lesz az elkövetkező években.
London út töltési tervek
Ezek a legfrissebb mérföldenkénti fizetési javaslatok megfelelnek a londoni polgármester, a Sadiq Khan korábbi terveinek, amelyek az autósok számára a megtett távolság alapján fizetett finanszírozást látják el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *