Posted on

Elektromos E.Go Life, amelyet Bosch Powthrain

kitett, ez az új E.Go Life, egy kis elektromos autók és teherautók, amelyek 15 999 euróba (14 000 font), valamint egy bejelentett 80 mérföldes tartományt büszkélkedhetnek. Az E.Go -t Németországban fejlesztik ki, és jövőre gyártják a gyártást, 1000 jármű előzetes termelésével. Az üzleti vállalkozás azonban azt állítja, hogy a közeljövőben 10 000 autó és teherautó létrehozására törekszik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Bosch, amely létrehozta a jármű elektromos hajtóműjét, kijelenti, hogy a platform skálázható. A 48 voltos akkumulátorokat, valamint a motorokat, amelyeket az élet táplált, a meglévő járművekből átfogtak.
• A legjobb elektromos autók és teherautók, amelyeket megvásárolhat
Mivel az autók és a teherautók egy meglévő 10,5 kW -os DC motorra támaszkodnak, amely egy 48 V -os rendszerből származik, nem kell kiterjedt K + F -re vagy a vállalatok befektetésére, így a költségek alacsonyan lehetnek tartani. A 14,4 kWh -os lítium akkumulátorok körülbelül 90 kg -ot értékelnek, és öt és fél óra alatt tölthetők fel. Noha az előzetes változatosság becslések szerint 80 mérföldre van becsülve, a sokféleség -hosszabbító rendszer a jövőben akár 105 mérföldet is igénybe vesz.
Az Auto Revead részt vehet egy rövid utazó kiránduláson az E.Go Life korai prototípusában. Belül két első ülés, amely képes két felnőtt kényelmet befogadni, míg a hátsó ülések megfelelőbbek a kisebb gyermekek számára. Van egy kis központi képernyő a sztereó vezérlőkhöz, valamint egyéb funkciókhoz.
Mivel a platform skálázható, és a Bosch képes az összes hajtásláncot és elektromos alkatrészt biztosítani, az üzlet úgy véli, hogy az „új játékosok” a jövőben az „új játékosok” bejuthatnak az elektromos autók és teherautók számára.
Úgy gondolja, hogy az E.Go Life nagyszerű kiegészítés az elektromos autók és a teherautók piacán? Mondja el nekünk, mit hisz az alábbi megjegyzés szakaszban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *