Posted on

A Suzuki Ignis Adventure és a Vitara Kuro Special Editions elindított

Suzuki két új, 2018 -as speciális kiadású autót mutatott be, korlátozott kiadású lehetőségeket adva az IGNIS és a Vitara Range -hez.
Az Ignis Adventure a hagyományos Mini-Kossover korlátozottan futtatott változata, amelynek terjedelmes megjelenése hátsó spoilerrel és sportos vörös csípővel rendelkezik, amelyet a test körül rajzolnak, beleértve a vörös szárny tükröket. Ezenkívül új elülső és hátsó csúszási lemezekkel is büszkélkedhet, míg négy karosszériafesték színű lehetőség áll rendelkezésre.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb városi autók 2018
Az Ignis Adventure visszapillantó kamerával, 16 hüvelykes könnyűfém kerekekkel és pár tetősínekkel is kap. 13 999 fontnál 1000 font drágább, mint az alapja, de Suzuki azt állítja, hogy körülbelül 1900 fontot tartalmaz további berendezésekkel és stílusos lehetőségekkel. A motorháztető alatt ugyanazt az 1,2 literes, 89 lóerős benzin négyhengeres motort használja.
7

Időközben a Vitara Kuro visszatér a Vitara Crossover sorozatba, amelyet Suzuki először vezette be 2015 -ben, ára 18 749 font. További 1000 példát építünk a speciális kiadású elsőkerék-meghajtású Kuro-ra, amelyet egy 118 lóerős 1,4 literes négykocsi táplál. A Vitara Kuro 17 hüvelykes fekete ötvözetekre ül, amelyek megegyeznek a fekete hátsó spoilerrel, az első lökhárítóval és az első rácskal. A belső tér hasonlóan sötét átalakítást is kapott.
A Suzuki mindkét autót úsz, néhány friss PCP -pénzügyi ösztönzővel. Az IGNIS Adventure havonta 159 fontért érhető el egy 43 hónapos szerződéssel, 2216 GBP-es betéttel. A nagyobb Vitara Kuro 43 hónapos szerződéssel is kapható, amely az ügyfélnek havi 199 fontot és 3 390 fontot fizet.
Mit csinálsz a két új suzukisból? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *