Posted on

Biztosítás: A jármű titkait fedik le?

A gépjárművezetőket számos font költségeivel lehet elérni az elveszett vagy ellopott jármű titkaira, mivel a GoCompare összehasonlító oldal szerint számos biztosító nem fedezi Önt ilyen baleset miatt.
A vállalkozás sürgeti a sofőröket, hogy ellenőrizzék politikájukat, miután rájöttek, hogy a 237-ből egészen kiterjedt politikák közül 28 % -os díjat fizetnek az elveszett kulcsok elleni védelemhez, míg a 22 % nem kínál semmilyen fedezetet az elveszett kulcsokhoz –
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A politikák 87 % -ának összességében az ellopott kulcsok fedezték, azonban 10 % -uknak szüksége volt egy politikai kiegészítőre, valamint 3 % -ra nem biztosított lopott alapvető fedezetet.
A Ford Fiesta számára elengedhetetlen helyettesítés 200 fontot is fizethet, míg az Audi A3 -hoz 250 font lehet.
Autós gyártás, valamint a ModelApprox. csere nélkülözhetetlen, valamint autó kódolási költségei
Ford Fiesta £ 150-200
Ford Focus £ 150-220
VW Golf £ 180
Vauxhall Corsa £ 150
VW Polo £ 180
Fiat 500 £ 180
Vauxhall Astra £ 175
Audi A3 £ 220-250
Peugeot 208 £ 180
Nissan Qashqai £ 150-220

Matt Oliver, a Gocomapre motoros biztosítási fedezetének szóvivője elmondta: “Ma a jármű titkai elvesztése hajlamos arra, hogy fantasztikus ajánlatot igényel, mint egy gyors utazás egy regionális lakatos számára.
“A bölcs innováció kihasználása a titkokban, valamint más kulcs nélküli eszközökben azt jelenti, hogy egyes járművek esetében az egyetlen módszer a csere megszerzésére a termelővel – ami mind időigényes, mind drága lehet.”
A vállalkozás kijelentette, hogy az elveszett vagy ellopott titkokat fedő politikák általában fedezik a lakatos díjak, az új zárak és a csere kulcsok költségeit (a biztosított összegig).
Felfedezte, hogy egyes politikák szintén fedezik a jármű bérleti díjait, valamint a járművet a legközelebbi javítóhoz. A politikák szintén különböztek abban a módszerükben, hogy a járművezetők által érintett nyilatkozatok nem deklarálják a diszkontrátát, valamint hogy a többletet alkalmazzák -e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *