Posted on

Azt akarom, hogy a jármű

Az I Wanne Want the Járművek új sorozata, amelyet a Motoring Auto Red Develing szerkesztő-szerkesztő-Mat Watson, a 10. és a augusztus 11-én érkezik Northamptonshire-be A legjobb használt járművek vásárlói.
“Olyan embereket keresünk, akik szeretnék szerepelni a show -ban, akik a piacon vannak, hogy vásároljanak egy használt autót” – mondta Mat Watson.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

“Új műsorunk célja, hogy professzionális tippeket és tanácsokat adjon arról, hogy mit kell figyelni, valamint hogy pontosan hogyan lehetne sokkal jobb ajánlatot szerezni egy hasznos autó vásárlásakor. , valamint azt is, hogy segítsünk néhány regionális embernek, hogy az álmaik járművét olyan áron szerezzék be, amelyben soha nem hitték, hogy megkapják. Tehát ha hiszel egy használt járművek vásárlásában, és pénzt takarítani, akkor szerezni Kapcsolatban velünk, és meglátjuk, tudunk -e segíteni! ”
Olyan vásárlókat keresünk, akiknek költségvetési terve van a környéken. Bárki, aki arra gondol, hogy a show -ban tartózkodik, és amelyet ősszel az ITV4 -en sugároznak, kapcsolatba kell lépnie a produkciós csapattal e -mailben az iwantthatcar@daisybeckstudios.com vagy a 0113 204 5922 telefonszámon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *