Posted on

Új 2021-es Mercedes-AMG C43 Estate formában kémkedett

A kémfotósok újabb Mercedes-AMG C43 prototípust találtak, de a legelső alkalommal ingatlanformában. A márka legújabb, teljesítmény-központú, kompakt Executive Automobile várhatóan ősszel jelenik meg, és új versenyt kínál a BMW M340I XDrive számára.
A következő Mercedes C-osztály szokásos verzióival összehasonlítva az AMG variánsok, mint ez a C43, sokkal sportosabb megjelenést mutatnak. Ez az öszvér sokkal agresszívebb testkészlettel rendelkezik, alsó elülső elosztóval, szélesebb oldalsó szoknyákkal és egy új Quad-Exit kipufogórendszerrel, amelyet egy nagy hátsó diffúzorban helyeznek el. A radiátorrács valószínűleg újratervezést kap, míg a termelési modellnek megkülönböztetett AMG könnyűfém kerekeket kell tartalmaznia.

A legjobb végrehajtó autók 2022

Ennek az új birtoknak egy nagyobb spoilerje van a hátsó ajtóhoz, míg a szalon befejezi a csizmás fedélhez felszerelt kacsafark-egységgel. Korábban kémes öszvérünkben egy pár, az első lökhárítóhoz szerelt, párhuzamos kanandát mutattak be, amelyet végül opcionális extraként lehetett biztosítani a gyártó autóhoz.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Mercedes már megerősítette, hogy a következő generációs C-osztálynak teljesen átalakult belső tere lesz, a digitális műszerekkel hagyományos és egy nagy infotainment képernyő, amely a középkonzol aljától az irányítópult tetejéig húzódik. Mivel ez egy AMG modell, a kabin sportüléseket, alumínium pedálokat és sportállókeréket is kap.
22

A hagyományos szalonhoz hasonlóan az új Mercedes-AMG C43, a kimenő C-osztályú hátsókerék-meghajtó MRA platformon alapuló változatán alapul. Mint a márka többi AMG 43 felállásában, azt is várjuk, hogy azt egy turbófeltöltős, 3,0 literes egyenes-hat benzinmotor hajtja, amely körülbelül 400 lóerővel rendelkezik.
Az új AMG C43 számos alvázfrissítést tartalmaz, beleértve az adaptív lengéscsillapítókat, a felfelé fordított gurulókat és a hatalmas fúrt lemezeket hat dugattyús féknyereggel-amint azt mindkét kémes teszt öblünk kerekei mögött mutatják.
Mit csinálsz az új Mercedes-AMG C43-ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *