Posted on

A Volvo XC40 a módszeren

A kis SUV -k mintája nem mutat jelzést a lassulásról, valamint a Volvo az aktuális gyártó, aki hozzáad egy vágylistájához. Az újonc az XC60, valamint az XC90 (amelyet idén később cserélnek) alá helyeznének a sorozatban.
“Ez abszolút vonzó szegmens” – mondta Hakan Samuelsson, a Volvo új vezérigazgatója. “A V40 sífutó (a fenti képen) elkezdi foglalkozni ezzel a szegmenssel, azonban egy bizonyos XC40 -re feltétlenül van terület.”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Folytatta: “A birtokoktól a SUV -kig garantált lépés van, különösen a nőknél, tehát szükségünk van arra, hogy ebben a szegmensben legyenek. Az XC minták teljesen összhangban vannak a biztonsággal, a nagyszerű stílussal, valamint az egyéni barátsággal.”
Ha a Volvo az XC40-et a következő években piacra dobja, akkor pontosan ugyanazokat az alapokat fog felhasználni, mint a jelenlegi V40, azonban Samuelsson már tervezi a következő generációs V40-re.
“Az új Scalable Health Club platformunk alátámasztja az új XC90 -et, valamint az összes új mintát, amelynek 60 és 70 a néven, de valami mást követelünk a kisebb V40 -hez” – magyarázta. “Nem írjuk be a kiszámított partnerséget semmilyen más gyártóval ehhez, azonban megoszthatjuk például az elemeket a kínai partnerünkkel, Geely -vel. A megosztott platformok nagyszerű bonyolultságokat adnak hozzá, sokkal könnyebb ezt megtenni a házban.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *