Posted on

Az ülés Leon ferdehátú, valamint az ingatlan új motorválasztékot kap a 2021 -es

Seat számára, hogy a vásárlók magasabb opciót biztosítsanak az új benzin és a dízel hajtóművek számára a sok kiemelkedő autója, a Leon számára.
A Seat Leon Hatch-t most egy 2,0 literes TSI benzinmotorral kínálják, amely 187 lóerős, valamint a Leon Estate-t választja egy 2,0 literes TDI Diesel 113 lóerővel. A sokkal erősebb TSI rendszert kizárólag DSG automatikus, míg a TDI párosítható az ülés hatsebességű kézikönyvéhez.

A legjobb Hatchbacks a 2022 -es vásárláshoz

Az új benzinválasztás ára 28 810 GBP -tól kezdődik, a ferdehátú FR Guise -ban, valamint a TDI Estate 24 515 GBP -től kezdődik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A tartományban másutt az ülés legelső plug-in hibrid Leon 31 835 GBP-től fizet-az FR Trim-ben kezdve, és 35 060 fontra emelkedik a Top-Spec Xcellence Lux számára. Az ülés Leon Ehybrid-jét jelölte, egy 1,4 literes négyhengeres turbófeltöltött benzinmotorral, valamint az elektromos motorral párosítja a 201BHP teljes kimenetet, valamint a 0-62 mph-t 7,5 másodperc alatt. Sokkal fontosabb, hogy a hivatalos üzemanyag -gazdasági környezetet akár 235,4mpg -ig, valamint 27 g/km CO2 -kibocsátást is igénybe vették.
A Leon fajta alsó végén a belépési szintű SE költségek 20 405 font-tól kezdődnek a ferdehátú, valamint a birtok 24 530 GBP-től. A belépési szint alapvető eszközei a Leon SE-hez 16 hüvelykes könnyűfém kerekeket, LED-es fényszórókat, kulcs nélküli belépést, valamint egy pár elektromosan működtetett, valamint fűtött ajtó tükröket tartalmaznak. Belül van egy nyolc hüvelykes infotainment rendszer, egy bőrrel díszített kormánykerék, valamint egy pár USB-port.
36

A középkategóriás Leon SE dinamika 21 505 £ -tól kezdődik. A belépő szintű kialakítás frissítései között szerepel egy nagyobb, 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, valamint a hátsó parkolóérzékelők, az adatvédelmi üveg, a 10,25 hüvelykes digitális műszeres binnacle, valamint a 10 hüvelykes infotainment képernyő, az Apple támogatásával CarPlay, valamint az Android Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *