Posted on

A Lexus LF-Sa ötlete rivális Mini

A Lexus ezen a héten egy leendő riválisat tette ki a Mini és az Audi A1 számára, látnivalói szilárdan a prémium Supermini osztályon. A radikális LF-SA ötletet kedden tették ki az idei Genfi Autószalonon, bár az európai főnök, Alain Uyttenhoven ragaszkodott ahhoz, hogy legalább négy vagy öt évig nem látunk egy produkciós változatot.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kicsi 2+2 városi autó és teherautó figyelemre méltó előnézet arról, hogy pontosan hogyan nézhet ki a legkisebb Lexus, valamint a márka európai stílusú stúdiója – az ötlet előállításának feladata – még nem visszatartott. Ez azonban pusztán stílusvizsgálatként szánták, mivel a Lexus továbbra is az Upmarketre, valamint az extravagáns mintákra összpontosít, mint például a legújabb NX SUV, valamint a közelgő GS F Performance Saloon.
Uyttenhoven azt mondta: “Mindenki azt kérdezi, mikor jönnek az autók és a teherautók a gyártáshoz? Azt mondom, hogy elégedetlen leszel – nem a következő négy vagy öt évben -, csak azért, mert nem a tervben van.
“Alig 25 éves lettünk – 25 éves fiatalok vagyunk. Nem vagyunk egy régi márka, hanem azt is meg akartuk ünnepelni ezt az évfordulót” – mondta. “Miért nem próbálunk autót és teherautót készíteni 2025 -re? Hová mennek az emberek online a következő 10 évben? Mi lesz élénk a következő 10 évben? Valószínűleg városok lesznek.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *