Posted on

A Ford Focus RS RS Mountune frissítések még sokkal több energiát adnak hozzá

Korábban a Mountune Expert Tuner bejelentette az 1. fázist, valamint a 2. fázisú frissítéseket a nemrégiben elindított Ford Focus RS-hez- valamint a 3. fáziskészlethez, valamint a Full-hez is. A Ford által jóváhagyott jármű részleteit felfedték.
A 3. fázis 375 lóerőre, valamint a nyomatékra 530 nm -re állította be az energiát, ami még a legnagyobb számok – ez a készlet 1 050 fontba kerül. Ez magában foglal egy mtune kézibeszélőt, amely lehetővé teszi az egyéneknek, hogy a járművet kedvelik, beleértve a különféle kipufogóprofilokat az út vagy a pályavezetéshez. Ráadásul a kiegészítő indukciós készlet, valamint az újbóli körkesztési szelep azt jelenti, hogy mindössze 4,4 másodpercbe telik, hogy 0-62 mph-ig menjenek. Ez a frissítés nem hivatalos, mindazonáltal – mert az úgynevezett FPM375 frissítést kívánja.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A FOCK RS FORD által jóváhagyott Mountune frissítései további 25 lóerővel, akár 370 lóerővel, valamint 510 nm -es felső nyomatékkal – 40 nm -es lendületet adnak hozzá. Ez azt jelenti, hogy a 0-62 mph sprint 4,7 másodpercről mindössze 4,5 másodpercre van csökkentve, bár a legnagyobb sebesség 165 mph-on marad.
Ez a frissítés mindössze 899 fontba kerül az Egyesült Királyságban, és csak egy és fél órát vesz igénybe a Mountune által kinevezett Ford kereskedőnél. Megtartja a teljes termelői garanciát, amely három évig vagy 60 000 mérföldre van az első vásárlástól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *