Posted on

A McLaren a McLaren Special Operations

testreszabott 720 -as sebességét fedi le. Az új McLaren 720 -as évek testreszabott változatát mutatták be, bemutatva néhány kiigazítást, amelyeket a McLaren speciális műveletei hozhatnak létre.
• Genfi Autószalon 2017 Live
A McLaren 720S sebessége „ünnepli az extrém teljesítményt”, valamint egy kéttónusú piros színű sémában készül. Az elülső és a felső test panelek a Nerello Red -ben fejeződnek be, valamint a motorháztető pontosan azonos színű szénszál. Ez egy élénk vulkánvörösvé válik az oldalán és a hátsó részén is.
12
Az adsclose erről a hirdetésről

Fémes bronzban elkészített könnyű könnyűfém kerekekkel felszerelt, valamint különféle szénszálas alkatrészek vannak. A belső teret szénfekete alcantara -ban vágják, valamint vörös bőr vázolt a műszerfalon, a kormánykerékben, az ajtókban, valamint az autó sportüléseiben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó 2017 -es szuperkocsik
A McLaren kijelenti, hogy az MSO Skunkworks divíziója képes „szinte korlátlan személyre szabási lehetőségeket” biztosítani.
12

Ansar Ali, az MSO vezérigazgatója elmondta: „Az MSO célja az, hogy teljesítse az ügyfél kívánságát a McLaren opciójában. Az új 720 -as évek karcsú, faragott szépsége tökéletes kiindulási pontot biztosít a tulajdonosok számára, hogy innovatívak legyenek, valamint ennek az MSO 720 -as sebességének meghatározása bemutatja a lehetséges testreszabási választások ízét. ”
Teljes autójaként a 720 -as évek sebességének költségei 335 000 font, mint MSO kompenzáció, valamint az autó számára létrehozott öt téma egyike. Csatlakozik a GT -hez, a Pacific -hez, a pályához, valamint a lopakodó mintákhoz, amelyeket a héten a Genfi Autószalonon mutatnak be.
Mit hiszel az új McLaren 720 -as sebességről? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *