Posted on

Hat módszer Az F1 valóban segíti a stílust a következő jármű

„A Forma -1 a holnap járművei” -ben ott van, és a labdarúgás megszállottja a „Gólok megváltoztatása”, mint a sport sok fárasztó kliséjének. A Mercedes azonban kijelenti, hogy a szigorú új hatékonyságnak és a költségszabályoknak köszönhetően ez már nem így van. A 2014-es Champions-választási út szerint pontosan hogyan mozgatták az új iránymutatások az ütköző tanfolyamon az új iránymutatások.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Erősebb és világosabb anyagok
„A közúti járművek körülbelül 20 évvel az F1 -től az építés szempontjából” – állítja Jan Kruger – Advanced Engineering Biw, Daimler AG. „Az alumínium korszak az F1 -ben akkor ért véget, amikor a szénszilárdság gyakorivá vált, azonban csak most az alumínium vége van a közúti autókban. Ugyanakkor a kompozitok magasabb felhasználásába fektetünk be: az SL-nek szén-dioxid-erősített bootlidja van, valamint az S63 AMG-nek van egy széntartalék kerék. A Mercedes kimondja, hogy a hőkezelésű, nagy szilárdságú fémek vegyes italát, valamint a szén-dioxid-erősített műanyagot hamarosan a napi autók elfogadott normája lesz.
Jobb olajok, javítva a stop-indító rendszereket
„A régi F1 V8 energiatermelésének 18 % -át elvesztette a súrlódásnak” – magyarázza Dr. Paul Crofts, a Mercedes AMG nagyteljesítményű hajtóműveinek anyagmérnöki vezetője. „A V6 -mal ez 15 % -ra csökkent. Mivel 2010, a Mercedes 50 új, nagy teljesítményű olajat hozott létre ”. Az ezekből a kenőanyagok tanulságai javíthatják a stop-start rendszerek teljesítményét, amelyek újraindítják a hidegmotorokat, a szakértők szerint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *