Posted on

A Range Rover és a Range Rover Sport 2015 frissítései felfedték

, mind a Range Rover, mind a Range Rover Sport 2015-re frissült, jobb teljesítményű, sokkal több autóban és szélesebb körű személyre szabáshoz. Vásárolható július 16 -tól, minden modell alapkivitelben szerepel a Land Rover Incontrol Connectivity felületén. Ennek a rendszernek a távoli ága egy integrált SOS sürgősségi hívás funkcióval, optimalizált Land Rover Súgóval és egy okostelefon -alkalmazáskal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan távolról csatlakozzanak az autójukhoz. Eközben a biztonságos kar nyomon követi az RR -t abban a valószínűtlen esetben, amikor ellopták. A tech mellett debütálva két új eszköz, az Incontrol Apps és a WiFi. Az első lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szinkronizálják az okostelefon-alkalmazásokat a jármű érintőképernyőjével, és kompatibilisek az Android-val és az Apple-vel, míg a második azonnali autóban lévő hozzáférés egy mobil hotspothoz, amely egyszerre akár nyolc eszközt is támogathat.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb 4×4 -es és SUV -k, amelyeket most kaphat
A személyre szabott továbbfejlesztett hatókör azt jelzi, hogy az ügyfelek most kiválaszthatják az „Aruba ezüst” és a „Kaijoura Stone” külső festékrendszereket, a tetőfedés és az ajtók megfelelnek a test színének, vagy más módon kontrasztos fekete színben. Ráadásul lehetőség van új, 19 hüvelykes szatén sötét szürke ötvözetekre a hagyományos Range Rovers számára, míg óriási 22 hüvelykes ötvözetek állnak rendelkezésre a hosszú tengelytávú variánsokhoz. Másutt a frissített pocsolya lámpák az autó vázlatát a földre vetítik, hogy megvilágítsák az utat az utasok éjszakai, míg belsejében van egy intelligens rakomány mód is, amely az első üléseket előre mozgatja, ha extra helyiségre van szükség a tekercsek összecsukásakor. A változások sem pusztán kozmetikai jellegűek. A 4,4 literes SDV8 dízelmotor további 40 nm nyomatékból részesül, így most 334 lóerő és 740 nm-et generál, és párosul egy felülvizsgált nyolc sebességű automatikus sebességváltóval.
Augusztus óta az Autobiography Black LWB modell az Egyesült Királyságban is elérhető lesz. Ez hozzáadott exkluzivitást használ a LED-es hátsó lámpák, a speciális 21 és 22 hüvelykes ötvözetek és az átalakított ülések formájában, valamint a konfigurálható hangulatvilágítás, valamint az exkluzív belső és külső burkolatok. Az Executive osztálycsomag két, teljesen állítható üléseket használ fel, valamint egy kiterjesztett középső konzolt, elektromos bőrasztalokkal, integrált USB töltőhálókkal és testreszabott világítással.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *