Posted on

Concours 2013 London központjában

A 2013. évi Concours rendezvényt jelenleg a London központjában, a Szent Jakab -i Királyi Kertben rendezik, szeptember 5 -én és szombaton.
Hatvan ritka autógépkocsit sorakoztak fel az év leg történeti kerti partijához, London központjának egyik legnagyobb kertjében.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Szent Jakab kifinomultságát egy olyan területen tartják, amely magában foglalja a Marlborough House, a Marlborough Road és a Szent Jakab -palota kertjét.
Tavaly a Concours rendezvény – amelyet a Windsor Királyi Pázsiton tartottak – 250 000 fontot meghaladó jótékonysági célokra gyűjtöttek. Ebben az évben azt reméli, hogy egy hasonló formátumot követni fog a világ minden tájáról érkező 60 ritka és történelmi autóval, pénteken és szombaton nyitva tartva a nagyközönséget.
Királyi fensége, Michael, Kent herceg, beleegyezett abba, hogy ebben az évben a kifinomultságok védőszentjévé válik. Michael herceg a Royal Automobile Club elnöke, hivatalosan megnyitja a Concours -ot, és részt vesz a rendezvényen, személyesen találkozó tulajdonosokkal és vendégekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *