Posted on

CES 2015: A Visteon létrehozza az autonóm vezetési szimulátort

, a Visteon autóipari szállítója az autonóm járműtechnika élvonalában helyezkedik el. A cég mélyreható kutatási tanulmányt készített a népek önálló járművekkel szembeni hozzáállásáról, valamint létrehozott egy szimulátort az első kézből, amelyet a CES 2015-en mutatott be.
A Visteon kiderítette, hogy az autonóm járművek leendő tulajdonosai azt várják el, hogy a jármű ideje kétharmadát az úton tartja. A kutatási tanulmány ugyanakkor azt is feltárta, hogy az egyének elvárják, hogy képesek legyenek dolgozni, enni, vőlegényeket vőlegények, és még a kormány mögött is alszanak, a jármű teljes ellenőrzésével.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Lehetőségünk volt kipróbálni a Visteon autonóm vezetési szimulátort (fent), amelyet a gyártók felhasználhatnak a járművezetők reakcióinak felmérésére vezetés közben, akár kézikönyvben, akár autonóm módokban.
A Visteon állványon is a rendkívül legfrissebb műszerfal -rendszerek voltak, amelyek a következő generációs TFT képernyő képernyőket tartalmazzák, beleértve a jelenlegi Rover Sport jelenlegi fajtájába.
A Visteon kidolgozott egy irányítópultot, hogy pontosan bemutassa, hogyan lehet a jövő járműveit frissíteni, új képernyőkkel és plug-in frissítésekkel a feldolgozási teljesítmény fokozása érdekében. Ezután a szoftver alkalmazásfrissítések letöltését a jelenlegi 4G mobil adatkapcsolatokon keresztül küldjük el.
A Dash Mock-up szintén szerepelt a szemkövető technológiában, amely a gesztuskezelő rendszerrel foglalkozott. A jármű érzékelni fogja, hogy a képernyő mely területét vizsgálja az autós, lehetővé téve a vezető kezével ellátott gesztust az online vezérlő üzemeltetéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *