Posted on

A nyilvános elektromos autó töltők 37 % -os növekedése

, amelyet a CART ORSATION, amelyet a CARTION FORMAL -ban tártak fel, azt mutatják, hogy az elektromos autók számára az elektromos autók köztisztviselői pontjainak száma 2021 -ben 37 % -kal emelkedett.
Ez 7600 új eszközt jelent, ami azt jelenti, hogy 2022. január 1 -jétől összesen 28 375 állami töltési pont állt rendelkezésre, ebből 5 156 gyors töltő volt.

A legjobb elektromos autók 2022 -es vásárláshoz

A számadatok lebontása egyértelmű különbséget mutat a régiók között, London pedig a töltő gondoskodása szempontjából. A fővárosban 102 nyilvános töltés van 100 000 népességre, míg a skála másik végén Észak -Írország mindössze 18 /100 000. Skóciában ez az ábra 52 /100 000, míg az északkeleti részén 36 /100 000, 32 a Kelet -Midlands -ben és 24 az északnyugaton. Az Egyesült Királyságban az átlagos rendelkezés 42 /100 000.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A DFT szerint a töltőeszközöket elsősorban a magánszektor befektetései finanszírozták, bár a nulla kibocsátási járművek irodájának támogatási finanszírozása van.
Érdekes, hogy a DFT szerint az információkat az EV Charge Point APP ZAP-MAP kínálja, amely állítása szerint az összes rendelkezésre álló eszköz 95 % -át rögzíti. A kormány saját adatbázisa (a Nemzeti ChargePoint nyilvántartás) kevesebb, mint 20 000 köztisztviselő pontot nyilvántartásba vehet országszerte, tehát nem használható a ZAP-MAP adatok ellenőrzésére.
Ezenkívül a ZAP-MAP nem rögzíti, hogy a DFT szerint a DFT szerint a DFT szerint a DFT szerint sok autók száma felszámolható egyetlen töltési pont eszközzel, tehát a töltési kapacitás valódi képe valószínűleg magasabb, mint a megadott szám.
Ben Foulser, a KPMG UK elemző cég jövőbeli mobilitásának vezetője elmondta:
„Ahogy az elektromos autók örökbefogadása növekszik, bátorító, hogy sokkal több nyilvános töltési pontot telepítsen. De nem kétséges, hogy a szállítás ütemének növekednie kell a vásárlás során, hogy megbirkózzanak az elkövetkező évek igényeivel, és meggyőzzék másokat az EV -kbe való áttérésről.
„Fontos az is, hogy a magánipar általi kockázatvállalás csökkentése érdekében az állami finanszírozás bármilyen felhasználása célzott és sikeres legyen. Ez magában foglalja a vidéki és kisebb helyszíneket magában foglaló kereskedelmi szempontból vonzó portfóliók fejlesztését, amelyek lehetővé teszik az igazságos átmenetet az Egyesült Királyságban a nulla emissziós mobilitásra. ”

Nézze meg mindent, amit tudnia kell az elektromos autó töltéséről itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *