Posted on

Az Audi háromirányú EV-támadása: Az Electric Audi ütemterv

Audi tervei, hogy 2020-ig három teljesen elektromos járművet vezetjenek be-, valamint a cég vezérigazgatója, Rupert Stadler, a tervekről, amelyekre számíthatunk. –
“Mindenekelőtt a SUV van” – mondta Stadler. „Úgy döntöttünk, hogy a SUV -módszerre megyünk, mert annak ellenére, hogy a formatervezés egy kicsit nehezebb, mivel nem a legjobb aerodinamika, az emberek szeretnek ülni egy SUV -ban, és tiszteletben kell tartanunk a növekvő mintát SUV szegmensek. Úgy gondolom, hogy ez két vagy három évvel ezelőtt volt az ideális döntés. ”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Genfi Autókiállítás 2017: Hírek
Az Audi akkumulátor-elektromos SUV-jét a Q6 E-Tron előnézeti, amelyet 2015 végére mutatnak be, az első, bár a jármű alakját már rögzítették, a név nem. Teljesen e-tron jelvényt visel, azonban valószínűleg nem nevezik Q6-nak.
A SUV -t követve várható, hogy az Audi egy sportjárművet vezet be a rivális BMW i8 -hoz. „A [SUV] struktúrán rendkívül érzelmi alak lesz. Hamarosan megjelenünk néhány fogalommal ” – mondta Stadler.
Végül lesz egy kisebb, kompakt autó, amely valószínűleg hasonló lesz a Volkswagen I.D. -hez. valamint a csoport MEB elektromos architektúráján alapul. „Harmadszor, a MEB -vel a Volkswagen sokkal kompaktabb szegmensével lépünk be” – igazolta Stadler.
Az all-elektromos kompakt Audi várhatóan megosztja az I.D. 168 lóerős elektromos motorját, amely a hátsó kerekeket vezeti, az akkumulátorválasztás pedig 200 és 375 mérföld között sokféle lehetőséget biztosít. A Volkswagen kijelentésével az I.D. Pontosan ugyanúgy, mint egy tisztességesen specifikus golf dízel, a költségek körül, pontosan ugyanazt a hívást alkalmazva egy Audi -ekvivalensre, jelzi a kezdőköltséget a mai pénzben a 25 000 font régióban.
Mit hiszel az Audi elektromos járművek látásában? Értsük meg a megjegyzés szakaszban…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *