Posted on

Skoda Yeti Laurin & Klement Edition

Ez az új csúcskategóriás skoda Yeti Laurin & Klement Edition. A jelenlegi YETI kifinomultsági modell feletti tartományba helyezkedik el, és a Skoda azt állítja, hogy az új autó sokkal több, mint 4000 font értékű extra felszerelést eredményez további 2000 fontért a meglévő Yeti kifinomultság szintjéhez képest.
A Skoda Yeti Laurin & Klement modell csak négykerék-meghajtással kapható, és három motorral választható: az 1,8 literes TSI 158BHP-os benzin és a 138 lóerő 2,0 literes TDI a DSG kettős tengelykapcsoló-sebességváltóval, vagy 168BHP 2,0- Liter TDI Diesels.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A YETI Laurin & Klement Edition ára 24 835 GBP-nél kezdődik az 1,8 literes TSI benzinnél, 26 400 GBP a 138 lóerős 2,0 literes dízel és 25 980 fontnál a 168 lóerő 2,0 literes TDI-nél.
A Skoda Yeti elegancián kívül a Laurin & Klement Model külső előnyei a 17 hüvelykes ötvözetekből, ezüst tetőfedő sínekből, a fekete oldalsó védő díszítésből és a speciális jelvényekből származnak. Belül van egy SAT-nava DAB rádióval, fűtött szélvédővel, panorámás napfénytetővel, parkolóérzékelőkkel, fekete bőr ülésekkel L&K jelvényekkel és további zongora fekete díszítéssel.
A Yeti Laurin & Klement Edition vásárlói kiválaszthatják a jelenlegi Yeti külső festékfestékeket, kivéve a Corrida Red és a Pacific Blue -t, de a színes tetőfedés lehetősége nem áll rendelkezésre. A YETI opcionális extrák teljes választéka azonban kínál.
A Laurin & Klement jelvényt általában a Skoda legfontosabb modelljeinek adják, és nevét a Skoda – Vaclav Laurin és Václav Klement – alapítóitól adják, akik 1895 -ben jól megalapították a céget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *