Posted on

Elemental RP1: Az új brit sportautó kiderült

Az Elemental feltárta új RP-1 út-jogi pályáját, mielőtt a hétvégi Goodwood Speed ​​Fesztiválon nyilvános debütált. A nyitott felső, középmotoros kétüléses kétülések jövő nyár elején érkeznek, és előnézetük egy „világszínvonalú brit sportautók új generációját”.
A tervezés egy kitett könnyű szén-kompozit és alumínium kádra összpontosít, amelyet az első és a hátsó testpanelek vesznek körül, hogy „zsugorodjanak”, hogy lefedjék a kerekeket és a mechanikus alapokat.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Amint a hónap elején jelentettük, a kád egy öntött versenyüléssel rendelkezik, amely egy verseny ihlette, lábát felfelé mutat, és célja, hogy a gravitációs központot a lehető legalacsonyabb szinten tartsa. A továbbfejlesztett padló-erőfeszítés mellett az Elemental úgy véli, hogy ez sokkal könnyebbé teszi a dinamika beállításának beállítását, lehetővé téve egy személy-az Allen egy kritikus-felfegyverkezésével-az RP1 behangolását a pálya és az úthasználathoz.
Az energia egy Ford forrásból származó 2,0 literes EcoBoost motorból származik, 280 lóerőre hangolva és egy hatsebességes szekvenciális lapátváltó sebességváltóhoz párosítva. Az ügyfelek, akiknek a versenyzésével szem előtt tarthatók, kiválaszthatnak egy korlátozott csúszási differenciál és alternatív sebességváltó készletet, bár a redukált súlyú, pályakori modell, amely a 999cc Honda Fireblade egységgel is elérhető.
Ennek oka az, hogy a hátsó alkeret kazetta stílusú motor rögzítő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a különféle hajtóművek különféle lehetőségeit. A harmadik motor opció az indításkor egy másik dallam Ford egység, a háromhengeres 1,0 literes EcoBoost, amely az elemi elvárások a teljesítmény és a hatékonyság kiegyensúlyozására számítanak.
A szabadtéri kabin belsejében van egy körbefutó kötőjel, amely magában foglalja a központi motor indítógombját és a többfunkciós kijelzőt. Ez a képernyő felhasználható az adatok megjelenítésére a GPS rendszerből, a G-Load érzékelőkből, az adatnaplózásból és az ECU-ból származó CAN Data Signal Feed-ről.
Az állítható pedálok és a szénszálas verseny ülések öt lábnál magasabb és rövidebb, mint 6’6 ”autóvezetők befogadására szolgálnak, és van egy többfunkciós kormánykerék, beleértve a háttérvilágítású gombokat a mutatókhoz, a főgerendához és a kürthez.
Az Ariel Atom 3.5R riválisának praktikussága két poggyász hüvely formájában érkezik, amelyek a motortér mindkét oldalán elhelyezkednek, és LED -ek javulnak a mutatók számára, valamint a fék, a hátsó és a nappali futófények.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *