Posted on

Watchdog: Tartsa a kudarcot négy hónap elteltével

Az új autó garanciák nem fedik le a kopás és a könnycsepp alkatrészeket. Az olyan alkatrészeket, mint az ablaktörlő pengék, a fékbetétek és a gumiabroncsok, fogyóeszközöknek kell besorolni, és a tulajdonosnak fizetnie kell, amikor cserélésre van szükségük. De mi a „tisztességes” kopás?
Cathy Brown, a Cornwall -i Helstonból, minden bizonnyal nem gondolta, hogy tisztességes, hogy a Hyundai nem fedezi az i20 -as garanciát. A cserealkatrész nem volt olyan kisebb, mint az ablaktörlő pengék – ez volt a tengelykapcsoló. És az autó csak négy hónapos volt, 3500 mérföld volt az órán.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

“Több mint 40 éve vezettem, és soha nem voltak problémáim” – mondta Cathy. “A korábbi autómon 11 évig tartott!”
A tartás kopás és könnycsepp, és tisztességtelen lenne elvárni, hogy a vállalatok helyettesítsék őket, ha régebbi járműveket viselnek.
De határozottan egyetlen vállalat sem tartja tisztességesnek, ha az ügyfél egy négy hónapos jármű helyettesítésére vonatkozó számlát fizet? Hyundai tette. Ügyfélszolgálati központja írta Cathy -nak, mondván, hogy egyetért a kereskedő által végzett nyomozás eredményével.
“Nem volt bizonyíték arra, hogy bármilyen gyártási hibát javasoljon” – írta az ügyfélszolgálati menedzser. “A tartással kapcsolatos aggodalom oka a viselet, és ennek eredményeként nem vonatkozik a garancia feltételei.” A menedzser sértést adott a sérülésnek azzal, hogy azt sugallta, hogy a tartási kudarc valószínűleg Cathy vezetési stílusának tudható be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *