Posted on

A BMW, a Mercedes és a Tesla tulajdonosai a BMW, a Mercedes és a Tesla modellek, valamint más díjakkal rendelkező autók magasabb biztosítási díjak

tulajdonosai, valamint a többi prémium autóknak hamarosan magasabb biztosítási díjakkal szembesülhetnek, mivel az új nyers adatok eredményeként a nemi anyagok számára elküldték.
2009 óta az Thatcham biztosítási besorolási rendszere egy és 50 -es csoportba helyezte az autókat, egy korlátozott algoritmust használva, hogy segítse a biztosítókat annak kiszámításában, hogy mi legyen az autófedél költségeinek költsége egy adott autó modelljének. Noha ez a folyamat nem változott, Thatcham nemrégiben nyers, nem korlátozott adatot küldött a biztosítóknak, amelyek körülbelül 500 autómodellt láttak az 50 -nél magasabb csoportokba helyezve.

Biztosítási írási kategóriák magyarázzák: Mik a Cat N és a Cat S autók?

Annak ellenére, hogy ezek a magasabb csoportok nem hivatalosak, és a biztosítási csoportrendszer nem változott, az ezeket az adatokat megkapó biztosítók továbbra is ingyenesek, hogy felhasználják a szóban forgó autók díjainak növelésére, amelyek általában drága, nagy teljesítményű, prémium modellek.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Mely márkákat érinti?
A leginkább érintett márkák közül három a BMW, a Mercedes és a Tesla. Például az adatok egy BMW i8 -at helyeztek el a 66E nem nélküli csoportban, a Mercedes S65L AMG -ben a 60E csoportban és a Tesla Model X P100D -ben az 58E csoportban.
Egyéb érintett márkák közé tartozik az Audi, a Jaguar, a Land Rover, a Nissan és a Porsche. Az adatokban szereplő legmagasabb kategória a 77E volt, amelybe az Audi R8 V10 Performance Decennium be lett helyezve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *