Posted on

A Hyundai IMAX N Drift busz egy nyolcüléses I800 MPV, 400 lóerővel

A Hyundai Australia kiderítette, hogy kisteherautó-alapú hordozója egyszeri verzióját, az úgynevezett IMAX N. i30 n alkatrész -tartály, és van egy felülbíráló ambíciója – hogy akár nyolc ember mellett lépjen a fedélzeten. Sajnos a Hyundai nem tervezi a produkciós verziót.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A kezdéshez a Hyundai eltávolította a hagyományos I800 2,5 literes négyhengeres dízelmotorját, és kicseréli egy iker-turbófeltöltéssel ellátott 3,5 literes V6 benzin egységgel, amely 394 lóerő és 550 nm nyomatékot termel. Mint minden jó sodródó autó, az energiát a hátsó kerekekhez egy hegesztett differenciálműn keresztül továbbítják-költségbarát alternatívát kínálva a korlátozott csúszási differenciálításhoz.
• A legjobb nyolc férőhelyes autók
A Hyundai ezután az I800-as alvázba költözött, felszerelve egy adaptív felfüggesztési rendszert, felfelé fekvő első tárcsafékeket és ugyanazokat a szelepes kipufogórendszert, mint az I30 N. Hyundai-nál. N, a Buy-ban, hogy illeszkedjen a forró ferdehátú szélesebb, 19 hüvelykes könnyűfém kerekeihez.
A Hyundai IMAX N kozmetikai felülvizsgálatain kívül a vezetési magasság jelentős csökkenése mellett viszonylag visszafogott, egy új elülső elosztásra, csavarozott oldalsó szoknyákra, egy új hátsó szárnyra és egy háromszög alakú ködlámpával felszerelt mesterséges diffúzorra húzódnak. A test ugyanabban a jellegzetes teljesítményű kék ​​festékben készül, mint a Hyundai i30 N.
8

A kabinban pár sportülés található a két első utas számára, és egy pár testreszabott háromüléses padot tartalmaz. Az üléseket faux-suede és bőr kárpitozással vágják, és kontrasztos kék varrással és dombornyomott Hyundai “N” logókkal vannak ellátva. Van még egy digitális nyomtávú fürt és egy sportállókerék, amelyek mindegyike az i30 N -ből származik.
Mit készít a Hyundai Imax n Drift buszról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *