Posted on

A „közúti árazási tervek hatalmas testvérek figyelését”

Az összes feltételezett szakember közül a kézbesítési bizottság beszélt a közúti árazási ajánlásainak előírásakor, úgy tűnik, hogy nincs olyan valódi közúti személy, mint Te és én is. Azt akarom, hogy kérdezzék.
Tehát most valódi javaslataink vannak körülöttünk, amelyek mindegyikének nyomon követik minden egyes mérföldre, bárhol, bárhol is vagyunk, és bármit is csinálunk. Amellett, hogy ígéretek vannak arról, hogy ez a „költség semleges”, amely a jelenlegi kormányra vonatkozhat, mi lenne a következő adminisztrációval, vagy az azt követő módon?

UK közúti árazási tervek: A „Black Lyuk” üzemanyag -szolgálatának egyéb megoldásai rendelkezésre állnak

Nagyra értékelem, hogy a kincstár pénztárában egy hatalmas lyuk van, amelyet kitölteni kell, ám messze nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás erre a problémára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Aggodalmam az, hogy ez az innováció felhasználható arra, hogy még több pénzt vegyen ki a zsebünkből, és felszámítson, hogy egy bizonyos területen meghajtson, ha valaki nem akar bennünket, további költségeket adunk a konkrét utak felhasználásához, valamint még extra díjakat is, ha akarod Haladjon egy kicsit gyorsabban az autópályán.
Aztán ott van az innováció, amelyet sokan szerint elfogadnak, mivel a fiatalok örülnek, hogy évek óta fekete dobozok vannak felszerelve autóikhoz és teherautóikhoz. Megtették, mivel ezek a fekete dobozok potenciálisan pénzt takarítanak meg nekik, nem pedig pénzt fizetnek nekik!
Ugyanígy van egy biztonsági probléma is – és legyünk őszinték is, a kormánytisztviselőknek nincs itt a legjobb nyilvántartása. Képzelje el egy laptopot, amely a vonaton marad, a rajta lévő telematikai vagy visszafizetési rendszer titkaival.
Ami az EV tulajdonosait-a kormány által ösztönözni az elektromos áramot-nem fogalmuk, hogy a gépjármű-költségek milyen lesznek egy olyan energiakép-dilemmával, amely valószínűleg csatlakozik a közúti árképzés támadásakor. Igen, fizetniük kell, azonban a jelenlegi EV -vásárlók tisztességes figyelmeztetést nyújtanak.
Vagy talán ez csak egy zihálás, hogy megakadályozzuk minket a telefonjaink felhasználásával az autóinkban. Nyilvánvaló, hogy a közúti töltés technológiája online lehet okostelefonjainkon. Ez az egyik módszer arra, hogy a telefonját hátrahagyja, amikor kimegy egy meghajtóra.

Egyetért Steve -vel? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban a közúti árképzésről szóló gondolatait …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *