Posted on

A Volkswagen Previews hordozható EV töltőállomások

bejelentette, hogy a hordozható EV töltőállomások flottájának bevezetése tervei szerint az egész Európában a töltési pontok hálózatának megerősítése és kibővítése érdekében.
A kísérleti rendszer az év első felében kezdődik a németországi Wolfsburgban, és 2020 -ban más városokra is kiterjed. A VW nem erősítette meg a többi helyszín helyét.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó elektromos autók
A VW saját illusztrációi által megtekintett 360 kWh-os mobil töltőállomás képes 15 e-golfot fizetni 80 % -os kapacitásra. A német cég állítása szerint a DC gyors töltésnek, akár 100 kW -os töltésnek köszönhetően, egy ilyen újratöltés csak 17 percet vesz igénybe.
3

Az állomás egy energiaforrástól függetlenül működik, lehetővé téve, hogy különféle helyeken, például ideiglenes parkolókba és építőhelyekbe helyezzék. Miután az állomás teljesítménycsomagja 20 % -os kapacitás alá esett, az állomást automatikusan cserélik egy újra.
Alternatív megoldásként az állomást egy 30 kW -os tápegységhez is csatlakoztatható, amely lehetővé teszi az állomás újratöltését. Ezen felül az állomások lehetővé teszik a megújuló energia, például a napenergia vagy a szélenergia átmeneti tárolását is, lehetővé téve a CO2-semleges mobilitást.
Gondolod, hogy a mobil EV töltőállomások jó ötlet? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *